Nagaoka MP-300

mm (moving permalloy)

849.00 e

Boron-neulavarteen istutettu elliptinen neula, lasikuituvahvisteinen runko, metallinen kiinnityslaippa ja ruuvikiinnitteinen neulayksikkö.

Kulttimaineeseen noussut Nagaoka on valmistanut levysoitintarvikkeita jo vuodesta 1940 ja edelleenkin neulojen ja rasioiden valmistus tapahtuu 100 prosenttisesti omissa tuotantolaitoksissa timanttien hionnasta rasian eri osien koneistukseen ja asennukseen, joten valmistuksessa käytetyt komponentit ja laadunvalvonta ovat parasta mahdollista. Nagaoka onkin useiden vihkiytyneiden harrastajien suosikki ja on myös saavuttanut runsaasti testimenestyksiä.

Tässä on rasia, joka saa kultakorvatkin haukkomaan henkeään. Nagaoka on panostanut erityisesti rasian rungon jäykkyyteen ja resonoimattomuuteen. Lasikuituvahvisteinen runko, metallinen kiinnityslaippa ja ruuvikiristeinen neula. Soundista on haettu myös äärimmäistä tarkkuutta, joten musiikin pienimmätkin yksityiskohdat hivelevät korviasi. Voimakas samariumkobolttimagneetti yhdistettynä äärimmäisen kevytmassaiseen boron neulavarteen takaa tarkan toiston ja mahtavan seurannan. Tällaista puhtautta ei ole ennen saavutettu.

MP-300 on hyvin helppo asentaa ja säätää johtuen rungon suoraviivaisesta muotoilusta.

NeulanvarsiBoron
NeulahiontaErikoishieno elliptinen 0.4 x 0.7 mil
Antojännite3mV (5cm/sek)
Kanavatasapainoparempi kuin 1dB
Taajuusvaste20-28000Hz
Kanavaerotus27dB
Massa8g
Neulapaino1.3-1.8g
Kuormitus47k
Dynaaminen joustavuus7.2 x 10-6 cm/dyne
Staattinen joustavuus20 x 10-6 cm/dyne
Valmistajan tuotesivu MP-series
Nämä tuotteet voivat myös kiinnostaa ...