Nagaoka MP-500

mm (moving permalloy)

999.00 e

Vuonna 1940 perustetun Nagaokan lippulaivaäänirasiamalli. Samarium Cobalt / Moving Permalloy -rakenne.
Boron-neulavarteen istutettu line contact -hiontainen neula, lasikuituvahvisteinen runko, metallinen kiinnityslaippa ja ruuvikiinnitteinen neulayksikkö takaavat rakenteen poikkeuksellisen tukevuuden ja mahdollistavat huomattavan puhtaan detaljitoiston.

Nagaoka MP-500 on kärkivalinta haettaessa luonnollisinta toistoa korkeamman antojännitteen äänirasioista!

Kulttimaineeseen noussut Nagaoka on valmistanut levysoitintarvikkeita jo vuodesta 1940 ja edelleenkin neulojen ja rasioiden valmistus tapahtuu 100 prosenttisesti omissa tuotantolaitoksissa timanttien hionnasta rasian eri osien koneistukseen ja asennukseen, joten valmistuksessa käytetyt komponentit ja laadunvalvonta ovat parasta mahdollista. Nagaoka onkin useiden vihkiytyneiden harrastajien suosikki ja on myös saavuttanut runsaasti testimenestyksiä.

MP-500 on audiofiilin painajainen, koska enää ei tarvitse kokeilla muuta. MP-300:n pohjalta on lähdetty, mutta suorituskyky on viilattu vieläkin tehokkaammaksi. Kuulet levyiltäsi paljon uusia asioita, koska Line contact hiottu neula hakee uralta pienimmätkin kaiverruksen yksityiskohdat ja superkevyt boron-neulavarsi helpottaa seurantaa. Neulan ruuvikiinnitys, lasikuituvahvisteinen runko ja metallinen kiinnityslaippa takaavat todella jäykän ja resonoimattoman rakenteen ja voimakas samariumkobolttimagneetti tarkan toiston. Soundista löydät mc-rasian lämmön ja hienostuneisuuden. Tämä legendan ainekset omaava rasia ei jätä ketään kylmäksi.

MP-500 on helppo asentaa ja säätää johtuen rungon suoraviivaisesta muotoilusta.

NeulanvarsiBoron
NeulahiontaLine Contact
Antojännite3mV (5cm/sek)
Kanavatasapainoparempi kuin 1dB
Taajuusvaste20-28000Hz
Kanavaerotus27dB
Massa8g
Neulapaino1.3-1.8g
Kuormitus47k
Dynaaminen joustavuus8.5 x 10-6 cm/dyne
Staattinen joustavuus22 x 10-6 cm/dyne
Valmistajan tuotesivu MP-series
Nämä tuotteet voivat myös kiinnostaa ...